Диего Марадона щеше да празнува здраво с нас и да

...
Диего Марадона щеше да празнува здраво с нас и да
Коментари Харесай

Легендарен служител на Наполи: Ако Диего беше жив, щеше да се напие с нас

Диего Марадона щеше да чества крепко с нас и да се напие, пошегува се известният хазаин на Наполи Томи Стараче. Въпросният чиновник е легенда на клуба, като работи в него от 46 години насам. Той е бил очевидец на предходните два триумфа на тима в шампионата от времето на Диего Марадона - 1987 и 1990 година.

От през вчерашния ден в Неапол е празник, откакто съставът на Лучано Спалети върна купата в южния град.

“Невероятно е, когато печелиш Скудетото. Всичките ни трофеи са велики! Това е същинска наслада, обичаме всички в Неапол ”, разяснява Стараче.

Той стартира работа през 1977 година като асистент в кухнята, само че с времето се преквалифицира в човек за всичко, като публично дава отговор за екипите на тима. Легендата е готвач, прави кафе, паркира колите на футболистите и така нататък Той е работил при деветима президенти на Наполи и е бил очевидец на 43 треньорски смени. Той е толкоз известен, че акантът му в “Туитър ” има 55 000 почитатели.

Мъжът е бил толкоз непосредствен с Марадона, че по време на Мондиал 1990 Дон Диего го взима да работи като хазаин на националния отбор на Аржентина за интервал от два месеца.

“Всеки ден усещаме неналичието на Марадона. За последно го видях в Рим дружно с Чиро Ферара. Много се зарадвахме ”, споделя домакинът на Наполи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР