Диде Де Гроот, Лука Ван Аше и Феликс Оже-Алиасим стават

...
Диде Де Гроот, Лука Ван Аше и Феликс Оже-Алиасим стават
Коментари Харесай

RENAULT ЗАТВЪРЖДАВА АНГАЖИМЕНТА СИ КЪМ ТЕНИСА, ИЗБИРАЙКИ ТРИМА СПОРТИСТИ ЗА ПОСЛАНИЦИ НА МАРКАТА

Диде Де Гроот, Лука Ван Аше и Феликс Оже-Алиасим стават посланици на марката Renault.
Този състав е в сходство с упоритостта на Renault да пoдобри средата.
След като стана премиум сътрудник на Ролан Гарос през 2022 година, Renault стартира 2023 година, обявявайки нов състав от посланици, включващ Диде де Гроот, Лука Ван Аше и Феликс Оже-Алиасим.

Новите посланици ще пренесат полезностите и имиджа на марката до най-високото равнище на професионалния тенис и ще поддържат самодейностите на Renault за поощряване на достъпа до спорт.

Renault се стреми да извърши уговорката, който пое като част от КСО самодейността „ Дай 5 “, фокусирана върху младежите и предпочитаните квартали. През 2022 година Renault построи три тенис корта – в Марсилия, Лион и Григи – като част от тази самодейност. Марката има за цел благодарение на своите посланици да развие „ Дай 5 “ в интернационален проект.

Renault с горделивост оповестява, че ще поддържа тези надарени спортисти през идващите три години. Като оставим настрани техния състезателен гений, това, което ни стимулира да обединим напъните си с тях, е техният метод на мислене и отдадеността им към човешките полезности, поддържани от Renault. Арно Белони, основен маркетинг шеф
25-годишната холандска спортистка Диде де Гроот е настоящата шампионка на Откритото състезание на Франция по тенис на сингъл за дами в инвалидни колички и сегашен номер 1 в света както на сингъл, по този начин и на двойки. Между 2017 и 2022 година тя печели впечатляващите 31 трофеи от Големия шлем – 16 на сингъл и 15 на двойки.

18-годишният френцузин Лука Ван Аше е зреличен тенисист. След като печели купата на French Open за юноши през 2021 година без нито един изгубен сет, той сграбчва първата си купа на ATP Challenger в Португалия през декември 2022 година и сега е най-младият тенисист в топ 150.

22-годишният канадски тенисист Феликс Оже-Алиасим е международен номер 7 в ранглистата на ATP. Известен с напъните си както на корта, по този начин и отвън него, канадецът показва огромен капацитет през 2022 година, спечелвайки четири разнообразни шампионата.

Горд съм, че съм обвързван с Renault, защото споделяме една и съща упоритост и полезности. Инициативата „ Дай 5 “ се концентрира върху популяризирането на тениса в предпочитани квартали, тъй че това е идея, която е изключително близка до сърцето ми. Ще работим дружно за разширението й.

Феликс Оже-Алиасим

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР