[Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] Дори в

...
[Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] Дори в
Коментари Харесай

С Призма на море

[Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] [Dibla] Дори в разгара на сезона на отпуските екипът на платформата не стопира да търси способи да покачва знанията и уменията на членуващите в нея, да събира и сплотява колектива от създатели и компании производители, срещайки ги посредством огромните събития,, наградните церемонии и тимбилдингите, които годишно провежда. Именно последните се оказват изключително сполучлив метод за основаване на партньорски връзки и потребен разговор сред създателите и компаниите производители от Годишната партньорска стратегия на Дибла – доказателство за което е и първокласният годишен азбучник на платформата.

Първият тимбилдинг от юлската поредност на платформата се организира в град Созопол от 15-и до 16-и юли и събра 20 дизайнери от цялата страна с експертите от компания Призма. Фирмата, наложила се на българския пазар с неповторимите си светлинни решения с обезпечено качество, съумя да грабне вниманието на участниците с новите си артикули, предлагащи разнородни интериорни решения и елементарен монтаж.

Илюстрация Смаляване

Линейният алуминиев профил, който се инсталира към окачен таван, се отличава с оптимално изчистена и олекотена визия, Wall wash светлинен резултат и може би най-важното за всеки интериорен дизайнер – след шпакловане остава непоказен и наподобява като част от окачения таван. От Призма показаха и новия си LED спот прожектор, който е извънредно подобаващ за монтиране в магазини и изложбени зали, поради специфичната си оптика.

[Dibla]

Събитието последователно се придвижи към слънчевата веранда с панорама към морския залив, където въображението на участниците бе подложено на тестване. Фирмата хазаин беше подготвила задание за основаване на дизайн за осветително тяло с техен LED артикул, лента или модул. Дизайнерите високо оцениха опцията да се срещнат от близко с продуктите на Призма и в същото време с това да провокират уменията си. Както във всяко съревнование, и тук имаше отличени със своите неповторими хрумвания участници.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР