Диана Русинова - експерт от Европейския център за транспортни политики,

...
Диана Русинова - експерт от Европейския център за транспортни политики,
Коментари Харесай

До това води нехайството и корупцията, но после виновен е не кметът, а водачите, папата и морето

Диана Русинова - специалист от Европейския център за транспортни политики, показва следващия абсурден случай - този път обвързван с пътни знаци, сложени в Шумен и неотговарящи съгласно нея на нито една настояща норма в Европейски Съюз или в Република България. За какво става дума? Само за безгрижие ли, или и нещо друго?

Вижте какво написа специалистът във Фейсбук:

" Преди няколко месеца бяхме в Шумен. Тогава кметът на града ни увери, че ние с сътрудниците ми в действителност нищо не разбираме и нещата си напълно в норма в града, най-малко във връзка с организация на придвижването и пътната сигурност.

Припомням, че това е същият кмет, който не знаеше какво е и по какъв начин или къде се употребява спомагателна табела Т13 и се наложи да обясняваме на него и на " специалистите " от " експертната " му комисия.

Та в този момент представяме тези прелестни знаци, които не дават отговор на нито една настояща норма в Европейски Съюз или в Република България. Ето до това води нехайството и корупцията, само че след това отговорен не кметът, а отговорни са водачите, пешеходците, папата, патриархът и морето...

Светлоотразителност - 0;
Основа на знака - покримна ламарина.
Двойно освежаване - няма.
Производител - незнаен, допустимо е и " експертната комисия " на кмета да са си ги правили тези знаци по време на съвещанията... "

Изводите оставяме за вас...

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР