Диана Любенова разговаря с Тино, когото заобичахме от преди

...
Диана Любенова разговаря с Тино, когото заобичахме от  преди
Коментари Харесай

Тино за новия си сингъл „Повтаряш“: С песента донякъде се обръщам и към самия себе си

Диана Любенова беседва с Тино, който заобичахме от " " преди два сезона.

" С песента „ Повтаряш “ ненапълно се обърнах и към самия себе си. Преди към година почувствах, че като че ли се " дублирам " на сцената и не поставям задоволително изпитание като актьор! Имах потребност да спра за известно време и да натрупам нова музика – и то цялостен албум. Добре ми подейства, дадох си сметка за доста неща. Когато си млад актьор, след всяка ария те питат „ Това ли е в този момент твоят жанр? “. Докато един албум показва по-широк набор от теб едновременно “, показа Тино в " Тази събота и неделя ".

Той е създател освен на текста и на музиката, само че с видеото прави и своя режисьорски дебют.

„ Да, доста дини под една мишница. Гордея се с този режисьорски дебют. По принцип, до момента в който си пиша песните, постоянно върша бележки и за визуализацията. За този клип смених 3-4 хрумвания, приказвах с другари режисьори, до момента в който една заран всичко ми се избистри. Благодаря на Плам Мирчева, която свърши доста работа с камерата, даде хрумвания на терен и оказа помощ с монтажа “, призна младият музикант.

Предстоящият албум на Тино „ Може ли да кажа нещо? “ ще съдържа 11 части, като в някои от тях ще има и изненадващи колаборации с нови и одобрени имена от българската музикална сцена. Очаквайте го до края на годината!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР