Диана Дамянова се обърна с емоционален призив в социалните мрежи

...
Диана Дамянова се обърна с емоционален призив в социалните мрежи
Коментари Харесай

Диана Дамянова моли за подкрепа: Нека съберем пари за новия филм на Джеки Стоев

Диана Дамянова се обърна с прочувствен апел в обществените мрежи за поддръжка към мъжа й режисьора Георги Стоев-Джеки. Известната пиарка описа, че преди 2 години той е спечелил дотация за игрален филм от Националния кино център, само че парите били извънредно незадоволителни, с цел да може да снима плана. Двамата вложили и персонални средства, само че и те не стигали, с цел да може да се снима филмът. Затова Дамянова започва дарителска акция и моли всеки, който може да помогне на Джеки да реализира новия си и може би финален филм.

" Опитваме се да бъдем положителни хора. Джеки има близо десетина „ клиента ”, поостаряли актьори, музиканти и така нататък, които подкрепя ежемесечно. Имаме си и украинско семейство /три поколения/, за което носим цялостна финансова и морална отговорност. Не подминаваме и уличните актьори.

Винаги си купуваме билетите за театри и концерти, тъй като знаем че по този начин се „ отплащаме ” на изкуството. 

Но… изпаднахме в неволя. Преди 2 години Джеки /кинорежисьорът Георги Стоев – Джеки, създател на чудеса като „ Спас и Нели ” и други/, завоюва от НФЦ дотация за игрален филм, който замисля към този момент 15 години, която обаче е извънредно незадоволителна, а ние не успяхме да намерим спомагателни пари. Изтръскахме персоналните си джобове, само че не стига.

Всяка, всяка помощ ще ни е от изгода, тъй като Джеки през март /когато би трябвало да започват снимките/ става на 83 и това може да е последният му огромен план.



Ако решите да върнете на добрините на Джеко с положително, то молим за помощ, само че единствено от хора, които в действителност могат да си го разрешат ", прикани Диана Дамянова.

Тя увери, че имената на всички донори ще бъдат упоменати във кино лентата. " Ще се радваме и на всяка морална поддръжка ", споделя пиарката.

За подкрепяне в лв.: BG90 UBBS 8002 1057 230350

Георги Стефанов Стоев

За подкрепяне в евро: BG27 UBBS 8002 1460 786210

Георги Стефанов Стоев

" Естествено ще създадем цялостен доклад, а получените средства ще дарим на продукцията. Извинете за безпокойството! ", приключва обявата си Диана Дамянова.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР