Диана Бояджиева отпадна от вълнуващата надпревара вТук съм, за да

...
Диана Бояджиева отпадна от вълнуващата надпревара вТук съм, за да
Коментари Харесай

Диана Бояджиева от MasterChef: Влюбих се в азиатската кухня

Диана Бояджиева отпадна от вълнуващата конкуренция в

" Тук съм, с цел да покажа на хората една забавна рецепта, която персонално аз доста одобрявам. Не останах задоволително дълго, с цел да покажа всичките си умения ", сподели Диана.

" Това е едно ужасно мезе за биричка и за винце ", разкрива тя повече за рецептата, която подготви особено за феновете на предаването.

" Преди 12 години живяхме шест месеца със брачна половинка ми в Тайланд. Аз се влюбих в азиатската кухня, даже се записах на едни курс. Беше ужасно, тъй като се организираше на брега на океана. Научих много неща ", спомня си тя.

" Аз не бях тръгнала с огромната кошница. Понеже предния път не съумях да покажа какво мога, по тази причина взех решение да се явя още един път в MasterChef ", сподели Бояджиева.

Тя показа най-ценния урок, който е научила от кулинарното предаване - човек би трябвало да бъде спокоен.

" Запознах се със страхотни хора, това беше най-ценното. Сприятелих се с една четвърт от хората, същинско другарство ", сподели Диана.

" Сестра ми беше доста щастлива, тъй като няма да бъда повече под стрес. Съпругът ми също, тъй като ще се прибирам у дома и ще му сготвям ", сподели тя за реакцията на околните си след напускането на шоуто.

" Изключително значимо е по какъв начин ще бъде поднесена храната - човек се храни с очите си, както всички споделят и знаят ", декларира тя.

Вижте какво още показа Диана Бояджиева във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР