Диагоналът на руския Енисей (Красноярск), където играе и националът Тодор

...
Диагоналът на руския Енисей (Красноярск), където играе и националът Тодор
Коментари Харесай

Дмитрий Яковлев: Тодор Скримов е най-добрият легиор в света

Диагоналът на съветския Енисей (Красноярск), където играе и националът Тодор Скримов, Дмитрий Яковлев изрази възхищението си от българския посрещач, като го дефинира за най-хубавият легиор в света.
 Тодор Скримов се развихри и заби 23 точки за триумф на Енисей в първия плейоф Тодор Скримов се развихри и заби 23 точки за триумф на Енисей в първия плейоф
Яковлев, който преди няколко години игра и за българския Нефтохимик 2010 (Бургас), и Скримов забиха по страхотните 23 точки при успеха над Динамо-ЛО (Сосновий Бор) с 3:1 гейма в първия мач от 1/8-финалния плейоф посред им в локалната Суперлига.

" Изобщо не усещах сервиса си, даже се пробвах да не пожертвам, само че все пак не успявах да си похвърлям топката обикновено, което е доста необичайно, тъй като към този момент съм на 25 години и имам опит. Това пречеше на тима и не желаех просто да давам точки на противника. Благодаря на тима, всички дадохме всичко от себе си, тъй като това е най-важният мач за клуба и за града. Благодаря на почитателите! Много се веселя, че спечелихме - това е най-важното. В реванша би трябвало да играем по-добре от противника. Трябва да отидем, да спечелим и да си тръгнем, с цел да се подготвим за идващия противник. Във всеки мач желаеме единствено да спечелим ", разяснява Яковлев за самата среща.

" Дали Тодор Скримов е героят на мача ли? Тодор Скримов като цяло е воин в живота, той е най-хубавият състезател, най-хубавият легионер в света като цяло. Трябва да се бориш с него, не знам за какво ", показа диагоналът за своя български съотборник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР