Де’Аарън Фокс наниза 32 точки за Сакраменто Кингс, които откриха

...
Де’Аарън Фокс наниза 32 точки за Сакраменто Кингс, които откриха
Коментари Харесай

Сакраменто стартира серията от гостувания с победа в Чикаго

Де’Аарън Фокс наниза 32 точки за Сакраменто Кингс, които откриха серията си от посещение с триумф 117:114 над Чикаго. 15 от всичките му точки бяха в четвъртата част, само че най-важният му принос е тройка момент преди финалната сирена, която дефинира и спечелилия в срещата.

Сакраменто записа 41-а победа в 68 мача и изрично води в Тихоокеанската дивизия, само че със същия актив 41/27 е Мемфис, който води в Югозападната дивизия.

Неговият мощен интервал в мача стартира 6:25 минути преди края, когато отново наниза тройка, този път след асистенция на Домантас Сабонис. Сабонис свърши много работа и под кошовете, а в края на срещата беше удовлетворен от втория си трипъл-дабъл в границите на пет мача – 14 точки, 17 рибаунда и 10 асистенции. След това Фокс вкара два следващи коша – единият с поднасяне.

За домакините от Чикаго Зак ЛаВин вкара 25 точки, само че най-после единствено 4. ДеМар ДеРоузан добави актива на домакините с 33, като 16 от тях бяха в заключителния интервал. Той води люта борба с Де’Аарън Фокс, който обаче беше по-ефективен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР