Дейвид Копърфилд разкри тайната на знаменития си фокус Изчезването направо

...
Дейвид Копърфилд разкри тайната на знаменития си фокус Изчезването направо
Коментари Харесай

Шок: Съд застави Дейвид Копърфийлд да разкрие най-прочутия си фокус, оказа се семпла, но опасна за здравето измама

Дейвид Копърфилд разкри тайната на популярния си фокус " Изчезването " напряко в правосъдната зала. Това стана, откакто един от доброволците, взели участие в шоуго му преди години, го упрекна, че е бил телепортиран от сцената напряко на болничното легло.

Британецът е трябвало да понесе няколко тежки интервенции и за всичко това упреква Копърфилд и фокусите му.

Знаменитият трик на магьосника с изгубването на 13 доброволци е неговата самобитна " визитна картичка " и той не бе разгадан и до ден сегашен, без значение от опитите на най-хубавите фокусници на планетата.

Оказва се, че всички елементи на комплицирания трик могат да бъдат поместени в диаграма с размерите на учебна дъска.

" Маските са хвърлени. Участниците, намиращи се на платформата, я напущат, неусетно от феновете и се отдалечават през конфиденциален кулоар, с цел да се появят още веднъж в залата ", споделя Тед Блумбърг, юрист на Копърфилд. Той бе заставен да разкрие тайните си в името на професионалната известност.



" Гонеха ни служащите от сцената, крещяха ни: Бягайте, бягайте ", споделя Кевин Кокс, един от героите на трика по време на зрелище в Лас Вегас.

Както твърди той, всичко това се разигравало в цялостна мрачевина и по този начин паднал. Като " премия " за присъединяване си във фокуса получил изваждане на рамото, разтърсване на мозъка и три интервенции една след друга.

Той твърди още, че единствено сметката от лекуването възлизала на 400 хиляди $ и упорства парите да бъдат платени от Копърфилд.
Това не е първият път, в който магьосникът попада в престъпните летописи. Преди 10 години фотомоделка го упрекна в полов тормоз, само че се оказа, че тя просто е желала да измъкне пари от него. Сега публицистите още веднъж си задават въпроса дали не се касае за нещо сходно.

Дейвид Копърфилд е едвам на четири години, когато поразява гостите в локална синагога и демонстрира първия си магьосник. Именно там бъдещият маг посочил триковете си. Днес той е на 61 години и в действителност е изправен пред сериозен проблем. Собствениците на няколко комплекса показаха подозрение в готовността да си сътрудничат отсега нататък с него. Освен това Копърфилд е заплашен от многомилионен иск, в случай че съдът фактически реши, че фокусите му са рискови за здравето.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР