Дейвид и Виктория Бекъм няма да се развеждат. Това потвърди

...
Дейвид и Виктория Бекъм няма да се развеждат. Това потвърди
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Слуховете за развод не ме притесняват

Дейвид и Виктория Бекъм няма да се развеждат. Това удостовери някогашната спайска пред седмичното списание на The Guardian и посочи, че не се тормози от следващите клюки за разлъка, тъй като е привикнала.

„ Това, което се приказва, в действителност ме отегчава. Но виждам да не се замесвам във всички тези спекулации и оставям това на PR екипа ми “, споделя тя.

Дизайнерката изяснява, че е привикнала да чува какви ли не неща за фамилията ѝ и ги приема напълно обикновено, тъй като тя е известна персона и животът ѝ се „ следи под лупа от години “.

„ Хората се интересуват от персоналния ни живот, което много постоянно е работило в моя изгода, само че от време на време се получават сходни обстановки, които са ми доста неприятни. Но няма да разреша слуховете да ми повлияят отрицателно. Човек би трябвало да се научи да упражнява непоколебим надзор над тези неща, тъй като хората имат вяра на това, което четат и е в действителност дразнещо “, споделя още Виктория.

Бившата певица споделя, че като дизайнерка няма доста свободно време и стои все по-малко вкъщи.

„ Ангажиментите ми са в действителност доста и се прибирам късно вечер. Никога не сготвям. Как си представяте да съумявам да вместя и това в графика си? Готвех преди, когато още живеехме в Испания. Но Дейвид е страховит в кухнята, в действителност може да готви “, разяснява още тя.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР