Дейвид Бекъм, поради психическо разстройство, прекарва часове в почистване на

...
Дейвид Бекъм, поради психическо разстройство, прекарва часове в почистване на
Коментари Харесай

Съпруг мечта: Бекъм чисти къщата с часове, мие и чиниите

Дейвид Бекъм, заради психическо разстройство, прекарва часове в разчистване на къщата, откакто цялото семейство си легне. Това някогашният капитан на британския народен разкри в нов епизод от биографичната поредност, написа Daily Mail.

47-годишният Бекъм призна, че манията му за почистване идва от обсесивно-компулсивно разстройство, с което се е борил дълги години от живота си. Според него той прекарва часове в разчистване на къщата, почистване на свещи и миене на чинии, до момента в който другите от фамилията спят.

„ Мразя да слизам заран и да виждам чашите, чиниите и, нали разбирате, чиниите, оставени непочистени. Уморително е да обикалям всяка свещ, с цел да я чистите. Подрязвам восъка на свещта, разчиствам стъклото. Тези следи от изгаряне са обичаната ми фикс идея. Знам, че е необичайно “, споделя Бекъм.

Съпругата му Виктория Бекъм счита Дейвид за съвършен брачен партньор. В новия епизод тя го увери, че прави оценка напъните му в почистването на къщата.

По-рано най-големият наследник на футболист, 23-годишният Бруклин Бекъм-Пелц, призна, че опитите да повтори триумфа на известния си татко са го довели до душевен срив. По думите му той страдал от непрекъсната и нараснала тревога.

Бекъм, който е притежател на американския МЛС клуб Интер Маями, се е срещнал с Лионел Меси. Това ускори спекулациите, че аржентинецът ще се озове в неговия клуб.

Бекъм, някогашен състезател на, беше специфичен посетител на тренировката на клуба, където се срещна с Меси и Марко Верати, който беше негов съотборник в Париж през 2013 година

В началото на месеца Давид и Виктория демонстрираха забележителни танцови умения. Не пропуснаха да споделят видео от урок по танци в инстаграм.

Оказва се, че мотивът е курсът по салса на 11-годишната им щерка.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР