Дейв Гролш все още пази ярки спомени от посещението в

...
Дейв Гролш все още пази ярки спомени от посещението в
Коментари Харесай

Леми живеел в кочина, ходел с уникално бельо

Дейв Гролш към момента пази ярки мемоари от визитата в дома на Леми Килмистър в жилището на басиста на „ Motorhead” в Лос Анджелис. " Бях шокиран какъв брой беше непоносимо това място ", описа някогашният барабанист на „ Нирвана” и фронтмен на „ Foo Fighters” пред сп. „ Classic Rock”.

„ Беше цялостно със списания и VHS касети, подредени на височина от три до четири фута, а Леми седеше на дивана си в черното си долни дрехи с щампа на паяжина, до момента в който говореше по телефона и беше спрял някаква видео игра на пауза ", споделя Гролш.

След като телефонното изявление на Килмистър завършва, легендата за метъла предложила на госта си чаша „ Джак Даниелс”. " Беше 11:15 сутринта, само че не можех да откажа и споделих „ Разбира се “, спомня си Гролш.

„ Никога, в никакъв случай няма да не помни всеки дребен подробност от този ден “, добави той. „ Особено черното долни дрехи на Леми, с паяжина и черна вдовица-паяк тъкмо там, където се намираше ч****т му”.

Гролш е прочут възпитаник на Леми, който е привлякъл музиканта да свири в неговия непряк план „ Probot” и да се появи във видеоклипа на „ Foo Fighters” от 2011 година " White Limo ". Гролш кани Леми на сцената по време на звездния концерт на „ Foo Fighters” през 2015 година

Иън Фрейзър „ Леми “ Килмистър е британски музикант – артист и бас китарист, роден през 1945. Известен е като създател, вокал и басист на английската рок група Моторхед. Умира на 28 декември 2015 в Лос Анджелис, Калифорния, напомня БГНЕС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР