Действието на схемата за застраховане на корабни товари, свързани с

...
Действието на схемата за застраховане на корабни товари, свързани с
Коментари Харесай

Спря и застраховането на кораби с украинско зърно в Черно море

Действието на схемата за обезпечаване на корабни товари, свързани с за експорт на зърно от Украйна, е замразено. Това заяви застрахователният брокер " Марш " (Marsh), който е част от ръководения от компанията Ascot механизъм за за контрактувания морски кулоар,. Той престана да съществува с отдръпването на Русия в понеделник, въпреки че сделката, реализирана с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция, осигуряваше е експорт на храни и торове от Русия.

В продължение на към една година превозвачите получаваха застраховка за до 50 милиона $ за товар в зона на военни дейности.

" В момента е оповестена пауза, на процедура е замразено поради това, че съглашението не беше удължено ", споделя Дейвид Роу, началник на английската " Марш ". Сега и транспортите с кораби в по-широкия регион на Черно море станаха по-рискови поради прекъсването на коридора за експорт от Украйна, цитира " Ройтерс " още от известието на брокера.

Днес Канада се причисли към, което дефинира като " ескалация в използването на глада като оръжие ". Според изказването на държавното управление и преди Русия е попречила действието на Инициативата за черноморско зърно. " Призоваваме Руската федерация неотложно да възобнови присъединяване си в съглашението, с цел да се избегне спомагателен потрес за международната хранителна система, което така и така е напрегнат поради нейната нападателна война против Украйна ", добавя известието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР