Дейностите стартираха веднага със затопляне на времето, като началото бе

...
Дейностите стартираха веднага със затопляне на времето, като началото бе
Коментари Харесай

Започна усилено косене на тревните площи във Видин

Дейностите стартираха незабавно със стопляне на времето, като началото бе сложено в парк „ Владикина бахча “. Работници от Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ от през днешния ден окосяват зелените площи там. Утре в парка ще бъде изметено благодарение на мотометачка и ще се събере окосената трева. Всички пейки са боядисани, а до края на деня ще бъдат сложени 6 нови. За това осведоми шефът на предприятието Емилиян Евтимов. Работи се и по успоредната улица „ Акад. Стефан Младенов “. Акцията ще продължи в Крайдунавския парк и парк „ Рова “, по бул. „ Панония “ и по-късно ще се влезе в кварталите. Емилиян Евтимов заяви още, че тази седмица предприятието ще получи доста огромна нова косачка, която е подобаваща за работа в зелените сектори по булеварди и улици, както и в междублокови пространства.
Наред с косенето тече и обичайното пролетно разчистване на град Видин, съобразено с авансово направения график. Директорът на Оперативна програма „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ прикани жителите от името на общинското управление да се включат по-активно и да спомагат за облагородяване на пространствата към жилищните кооперации, с цел да превърнем дружно Видин в един по-красив и чист град.
 Община Видин подменя счупени люлки на детски площадки Община Видин подменя счупени люлки на детски площадки
След осъществен оглед на положението на детските площадки в града, от Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройств...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР