Деян Николов проведе отворена среща с граждани в район Кремиковци“,

...
Деян Николов проведе отворена среща с граждани в район Кремиковци“,
Коментари Харесай

Деян Николов: Липсата на грижа за малките детайли в  градската среда показва незаинтересоваността на управляващите София

Деян Николов организира отворена среща с жители в регион „ Кремиковци “, на която бяха коментирани проблемите на София и техните решения. Присъстващите желаеха да знаят какво е първото нещо, което ще промени претендентът от „ Възраждане “, когато стане кмет.

„ Трудно е да се избере единствено едно нещо, тъй като София има доста проблеми, по чиито решения би трябвало да се работи. Наследството, което ни оставят кметовете от другите политически сили, тъй като столицата ни е ръководена от съвсем всички партии в Народното събрание, не е положително. Съвсем първото нещо, с което ще се захвана, обаче, е мръсотията в града ни, която освен прави усещане, само че и пречи на всеки един от нас. Прахолякът по улиците, боклуците, които са на всички места, битовите боклуци,  висящите кабели по постройките, част от които даже не се употребяват, вършат София недружелюбно място. Това са напълно вероятни за решение проблеми, които, обаче, основават доста неприятно чувство за града ни и демонстрират индиферентност на общинската администрация. Тези дребни на пръв взор елементи ни приказват за неналичието на заинтригуваност за градската среда от страна на кмета, който и да е той, и екипа му. Една от първите ми разпореждания като кмет ще бъде всеобщо разчистване,  главно измиване на целия град, в това число крайните квартали, и проверка на всевъзможни висящи кабели по улиците. Това са обикновени задания, които може да се стартират от ден първи на мандата ми без особена подготовка, финансиране или планове. Естествено, с екипа ми имаме и доста други съществени цели, само че резултатите от тях ще се видят в по-дългосрочен проект. “, сподели Деян Николов, претендентът за кмет от „ Възраждане “ за София.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР