Деян Донков подпали страстите с поредна провокация, научи HotArena.Сесксимволът на

...
Деян Донков подпали страстите с поредна провокация, научи HotArena.Сесксимволът на
Коментари Харесай

Хормоните бушуват! Загорели девойка откраднаха голия Деян Донков

Деян Донков подпали пристрастеностите с поредна провокация , научи HotArena .

Сесксимволът на родния спектакъл Деян Донков се завърна триумфално с нова основна роля. Подбирайки постоянно чудати облици, този път Динката се преобрази в скандалния Калигула . Още преди формалната премиера на сцената на " Народния спектакъл " се разшумя много към постановката. А повода е постерът за представлението. Със сигурност подобен не сме виждали от дълго време!

Нa него състарилият се внезапно с последните години Донков театралничи като мъжко копие на Венера Миловска чисто гол . Интимните елементи на артиста безусловно са изрязано от фрагмента, тъй като другояче щяха да са богато на показ. Въпреки тази детайлности, плакакът се оказа обект на неочаквна интерес от страна на нежния пол . Дори се стигнало до същински казус в Храма на Мелпомена!

Загорели последователки на Деян си разрешили да свият постера за постановката от една от касите на Народния . Това се случило дни преди премиерата. Касиерката останала смаяна от непредвидената кражба, призната с възприятие за комизъм. След няколко часа изненадата била още по-голяма, когато тийнейджърките почувствали виновност и върнали парчето хартия на театъра. Обяснили, че доста харесват Динката, изключително когато е гол, и желали да му се радват и у дома

А голият артист несъмнено съумя да реализира задачата си със смелата провокация, която е негова концепция. Билетите за представлението са разпродадени за негативно време за идващите няколко постановки. Успелите да участват на премиерата на " Калигула " пък останали безусловно смаяни при типа на разхождащия се чисто гол на сцената Донков , написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР