Деветнадесетгодишен младеж, обвиняем за грабеж, придружен с убийство, извършено в

...
Деветнадесетгодишен младеж, обвиняем за грабеж, придружен с убийство, извършено в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за жестоко убийство в землището на добричко село

Деветнадесетгодишен юноша, обвинен за обир, съпроводен с ликвидиране, осъществено в землището на добричкото село Котленци, остава ареста, оповестиха от пресцентъра на Апелативния съд във Варна.

Въззивната инстанция е удостоверила определението на Добричкия областен съд за задържането на обвинения.

Румен К. и още един млад мъж са привлечени към наказателна отговорност за тежкото закононарушение, осъществено на 12 септември 2019 година. В този ден 41-годишният Диян Д. не се прибрал вкъщи си и е разгласен за търсене. Десет дни по-късно тялото му е намерено в землището на селото, напомнят от съда. Установено е, че гибелта на мъжа е настъпила след нанесени четиринадесет прободни рани. При следствието излиза наяве, че липсват златните украшения на убития.

Защитата на обвинения Румен К. стимулира настояването пред Апелативния съд за изменение на мярката за неотклонение с миналия нескончаем интервал на ареста - година и три месеца. Според Апелативния съд задържането на обвинения не надвишава оторизации от закона период, а не са настъпили и нови условия - от здравословен или различен темперамент, които да постановат анулация на ареста, показват от пресцентъра.

Определението на Апелативния съд не предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР