Девет съвета за перфектната празнична фотосесия Коледа чука на вратата

...
Девет съвета за перфектната празнична фотосесия Коледа чука на вратата
Коментари Харесай

Как да запазим коледното настроение с любимите хора


Девет съвета за съвършената празнична фотосесия

Коледа чука на вратата и шопинг треската за дарове към този момент е в разгара си. Много постоянно след празниците обаче оставаме с един куп безполезни движимости, а в действителност това, което носи същински смисъл, е претърпяното и спомените от споделените с най-близките хора празнични дни. Как да създадем незабравими мигове с обичаните хора и да запазим безценен спомен за тях? Много елементарно – като си подарим коледна фотосесия. Как тя да се трансформира в същински благополучен миг? Как да не натоварим фамилния ни бюджет и то без да се лишаваме от хубавите прекарвания? Вижте деветте съвета на фотограф Виолета Пефтичева.

Кога да планираме фотосесията?

Истинските ценители на професионалните фотосесии се приготвят задоволително рано, като освен възнамеряват комфортната дата и час за осъществяване на фотосите, само че разискват и приготвят тематика за фотосесията. Темите могат да бъдат най-различни – от идентични облекла за цялото семейство до какво ще има на празничната маса.

Фотографът има значение

Вашият фотограф би трябвало да е човек, на който имате цялостно доверие. Професионалният фотограф в никакъв случай няма да ви снима в несъответствуващи поза, ъгъл или светлина. Неговата цел е да показа вас и вашето семейство по най-хубав метод. Той ще ви предразположи и ще извади най-красивите страсти и най-широките откровени усмивки на лицата ви.

Всеки може!

Всеки може да има мечтаната фотосесия, тъй като tbi bank и фотограф Виолета Пефтичева за първи път в България сътворяваме опция за снимане без това да натовари фамилния бюджет. За да отпразнуваме това извънредно партньорство, до края на декември всеки, който запише час за коледна фотосесия в моето студио Photo Lounge, получава 17 % отстъпка с промо код tbi17.

Може да запазите ден и час за вашата фотосесия на тел. 0896 987 988 или на уеб страницата и да планирате изплащането ѝ на вноски, когато и както ви е комфортно, с помощта на комфортните и гъвкави решения от tbi bank. Вече няма причина да отлагате снимането на вашите щастливи моменти!

Дрес код

Дрехите основават в допълнение въодушевление, изключително у дамите. Хубаво е да се снимаме в облекла, които обаче са ни комфортни, усещаме се удобно в тях и не се тормозим по какъв начин изглеждаме. Задължително съобразете визията на всички членове от фамилията, които ще вземат участие във фотосесията.

Мястото е значимо!

Професионалният фотограф може да направи фотосесията ви на всички места, без значение студио, на открито или във вашия дом. Неговата цел е да ви предразположи, с цел да преживеете една магична фотосесия, която ще помните постоянно.

Сговорна тайфа

Както е споделил Мечо Пух: „ Колкото повече, толкоз повече ”. В Япония най-възрастният член на фамилията е и най-почитан. В България бабите и дядовците са стожерите на традицията. Ракията на дядо е най-блага, а баницата на баба – най-вкусна. Да им покажем какъв брой доста ги обичаме, като ги включим в празничната фотосесия. Ако сте като мен – обожавате животните и имате домакински любим, доведете и него на фотосесията.

Екстри в „ остатък ”

Обувките в никакъв случай не са задоволително за една дама. И защото разбираме „ тъгата ” на нашите VIP клиентки, във Photo Lounge се стараем дрешника да се обогатява непрекъснато. Вече разполагаме с над 500 тоалета, над 2000 разнообразни аксесоари и обувки. А за съвършената ви визия и още по-звездно прекарване, каним и най-хубавите гримьори и фризьори в Бургас.

Achtung! Achtung!

Подаръкът коледна фотосесия е удар в десетката. Такъв подарък ще изненада всеки! От опит знам, че първичната реакция постоянно е „ Шок и смут! “, само че след известно време хората размислят и скрито в себе си стартират да мечтаят и да възнамеряват това събитие. То ги въодушевява, кара ги да се усмихват и когато пристигна дълго чаканият миг, те изживяват най-красивите страсти на обич и заедност с околните хора.

Добро въодушевление по Коледа

Професионалната фотосесия е време за разпределяне, положително въодушевление, усмивки, развлечение, наслада и приятност от прекарването. Оставете неприятното въодушевление на закачалката у дома и елате с най-широките си усмивки във Photo Lounge!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР