Девет премиерни заглавия ще направят своя дебют по филмовия канал

...
Девет премиерни заглавия ще направят своя дебют по филмовия канал
Коментари Харесай

KINO NOVA подарява неповторимо кино изживяване с девет премиери от 5 май

Девет премиерни заглавия ще създадат своя дебют по филмовия канал KINO NOVA от 5 май. Всеки петък от 21:00 ч. киноманите ще могат да се насладят на хитови продукции с истински сюжети и въздействаща актьорска игра. Старт на филмовото преживяване ще даде биографичният филм „ Стан и Оли “ на 5 май. В лентата великото комедийно дуо Стан Лаурел и Оливър Харди ще опита да се отърси от заровените в предишното призраци с вариететно турне във Англия през 1953 година Под тежестта на годините, те още веднъж ще се срещат с правилните си почитатели, само че ще осъзнаят, че може би лебедовата им ария наближава. 

На 12 май шестима астронавти ще потърсят „ Признак на живот “ . Екипът на галактическа станция ще откри, че проба от Марс съдържа огромен едноклетъчен организъм, само че формата на живот ще се окаже доста по-интелигентна, в сравнение с някой е очаквал.

Следващият петък (19 май) Джерард Бътлър ще се трансформира в подлия наемен палач Боб Видик в “Ченгета на промоция “ . Бягайки от него, хитрият лъжец Теди Мурето (Франк Грипо) ще се скрие в полицейски сектор в дребен град. Когато Видик се появява в ръководството ще провокира всеобщ безпорядък и нищо неподозиращо младо ченге ще се окаже под прицел.

Седмица по-късно (26 май) петима студенти по медицина ще проведат рисков опит в мистерията „ Линия на гибелта “ . Те ще провокират прекарване, наподобяващо гибел, до момента в който опитите им не станат все по-опасни, а греховете от предишното им стартират да ги преследват.

В „ Мис Куршум “ (2 юни) младата Глория ще потърси помощ от полицията, когато наемни убийци отвличат приятелката ѝ от нощен клуб в Мексико. Много скоро тя си навлича проблеми, откакто корумпирано ченге я предава на същите бандити. Лидерът им Лино взема решение да употребява Глория за нечистите си покупко-продажби. Решена да избяга, Глория ще би трябвало да играе рискова игра, с цел да надхитри освен картела, само че и сътрудниците за битка с дрогата, които я подозират в съучастие.  

В навечерието на абитуриентския си бал две най-хубави приятелки осъзнават, че е трябвало да се забавляват повече в учебните си години. Решени в никакъв случай повече да не изостават от връстниците си, на 9 юни „ Зубрачките “ ще се насочат на задача да наваксат четири години без занимания за една нощ.

На 16 юни действието във кино лентата „ Дами в черно “  ще води феновете на странствуване в Сидни през лятото на 1959 година Там ученичката от предградията Лиса стартира лятна работа в огромен магазин, където група продавачки отварят очите ѝ за света оттатък баналното и дават подтик на преобразяването ѝ. 

На 23 юни следва да бъде разказана историята на двама самотници, претърпели огромна загуба. В „ На прага на бъдещето “ Ед Хемслър прекарва живота си в подготовка за злополучие, което може в никакъв случай да не пристигна, а Рони Мейснер в извършване на покупки на неща, които може би в никакъв случай няма да употребява. Но могат ли двамата да рискуват спокойствието, което им дава възприятието за надзор в името на друга разтуха?

Финал на премиерните петъци на 30 юни ще постави „ Ламборгини: Човекът зад легендата “ . Сюжетът разкрива промяна на несравнимия му талант и икона в автомобилната промишленост Ламборгини – от скромното начало, когато прави трактори, до прословутото му съревнование с Енцо Ферари. Страстите му обаче подпалват и прочувствени стихии в персоналния му живот, който е цялостен с романтика, само че и с покруса
 Ламборгини: Човекът зад легендата
Проследете премиерните заглавия всяка петъчна вечер от 21:00 ч. по KINO NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР