Девет криминални престъпления са разкрити вчера при полицейска акция за

...
Девет криминални престъпления са разкрити вчера при полицейска акция за
Коментари Харесай

Хванаха престъпници край Монтана

Девет престъпни закононарушения са разкрити през вчерашния ден при полицейска акция за противопоставяне на престъпната престъпност на територията на районно управление (на МВР) Лом. За осъществени закононарушения в арест на районно управление (на МВР) Лом са арестувани трима престъпно проявени.

В хода на плануваните мероприятия са осъществени инспекции на 12 обекта, 68 МПС и 82 лица. Съставени са 7 акта за открити административни нарушавания – 4 акта и 66 фиша по Закона за придвижване по пътищата, 2 акта по Закона за акцизите и данъчните хранилища и акт по Закона за горите.

37-годишна престъпно проявена от гр. Лом е арестувана за 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) Лом, откакто направила кражба на хранителни артикули на стойност 120 лева от магазин в крайдунавския град. Същия ден от магазина била осъществена и втора кражба на хранителни артикули на стойност 50 лева Извършителят – 51 година от гр. Лом е оголен, като възстановил паричната стойност на откраднатите артикули.

Двама престъпно проявени от гр. Брусарци и с. Княжева махала, на 47 година и 39 година, са арестувани с полицейска заповед до 24 часа, откакто през вчерашния ден към 03,00 ч. след потребление на мощ проникнали в дома на жителка на село Киселево. По случая са разпитани очевидци и формирано бързо произвеждане по член 170, алинея 2 от Наказателен кодекс.

След извършени оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от районно управление (на МВР) Лом открили 4-ма поданици на гр. Лом, на 18 година, двама на 19 година и на 22 година, причинители на кражба на общо 140 литра дизелово гориво от паркиран в гр. Лом товарен автомобил " МАН ", благосъстоятелност на видинска компания. По случая са конфискувани 3 полиетиленови туби, с останки от течност с миризма на дизелово гориво, както и железна фуния, с останки от течност с присъщата миризма на дизелово гориво. Намерен е и маркуч с механична помпа за гориво. Четиримата са дали подробни пояснения за осъществените 2 обири на гориво.

След извършено следствие са разкрити двама престъпно проявени от гр. Лом, причинители на кражба на 7 железни профила от оградата на частен парцел в крайдунавския град. Металните детайли са открити в пункт за изкупуване на черни и цветни метали и ще бъдат върнати на собственичката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР