Девет души за задържани за различни престъпления при специализирана полицейска

...
Девет души за задържани за различни престъпления при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Девет души са задържани при полицейска акция в Пазарджишко

Девет души за арестувани за разнообразни закононарушения при профилирана полицейска интервенция, извършена през миналото денонощие на територията на цялата Пазарджишка област. Това заяви представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Видеото е архивно!

В хода на полицейските действия са тествани 1406 души, 1042 моторни транспортни средства, 67 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи.

Установени са общо 18 закононарушения, като в тази връзка са арестувани девет души, засечени са също 10 търсени по разнообразни мотиви лица, уточни Стоянов.

За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 50 акта и 197 фиша. 

Разкрити са причинителите на домова кражба, на кражба на железни боклуци, кражба от вендинг машини, от търговски обект. Три са установените случаи за запазване в частен парцел на нелегално добита дървесина. Установени са причинителите и на две вандалски прояви. Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик са ревизирали и магазин в регионалния град, където са се продавали облекла и обувки, носещи логото на известни търговски марки. По случая е формирано досъдебно произвеждане и са конфискувани 43 продукта, добави още представителят на пазарджишката полицейска дирекция.   
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР