Детско отделение получи от инициативата Българската Коледа апарат за изследване

...
Детско отделение получи от инициативата Българската Коледа апарат за изследване
Коментари Харесай

Българската Коледа осигури ценна апаратура за детско отдел...

Детско поделение получи от самодейността " Българската Коледа " уред за проучване на C-reactive protein и hemoglobin (Hb). Деветнадесетото издание на „ Българската Коледа “ е отдадено на поддръжката на децата, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване. Кампанията, която продължава и през цялата 2022г., е под наслов „ Дари вяра на дете в неволя “.
Каузата се употребява с голяма социална поддръжка и доверие. Благотворителната самодейност изостря и публичното внимание към проблемите и политиките на детското опазване на здравето в страната.
Основната цел на „ Българската Коледа “- акция 2021/2022 е да подкрепи подобряването на диагностично–лечебния развой с обезпечаването на здравна инсталация за детски клиники и отделения в цялата страна. Това ще разшири и опциите на лекарите в България да ползват модерни способи на лекуване.
Навременната и прецизна диагностика, както и оптималното лекуване са от изключително значение за преодоляване на положението на най-малките пациенти.
Екипът на Детско поделение изрича своята дълбока признателност за дарената здравна техника, която ще има изключителна изгода в прецизирането на диагнозите и съответните лечения на лекуване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР