Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ отново е част от европейския

...
Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ отново е част от европейския
Коментари Харесай

Европейски грандове се събират на Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ в Пловдив


Детската купа на първенците ЛУКОЙЛ още веднъж е част от европейския календар на влиятелните интернационалните шампионати за млади футболисти. Целта на шампионата, чийто формален сътрудник е компанията Лукойл, е да подари на децата от цяла Европа опцията да станат бъдещи международни футболни звезди..

Под девиза " Brings together ", в огромния заключителен шампионат, който ще се организира от 4 до 8 септември в Пловдив, ще вземат присъединяване детските тимове на италианския клуб " Интер ", белгийския " Андерлехт ", румънския " Стяуа ", сръбския " Цървена звезда " и турския " Бешикташ ". Правото да показват Русия във финалите получиха футболистите на московския " Спартак ", които победиха в Общоруските квалификации, а достойнството на България ще пазят домакините от " Ботев " - Пловдив.

Lukoil Cup 2019 е част от богатата празнична и културна стратегия на тазгодишната Европейска културна столица град Пловдив, на която могат да се насладят десетки хиляди туристи от целия свят. Церемонията по откриването ще се състои на 3 септември в Античния спектакъл, включен в регистъра на ЮНЕСКО.

Подробна информация за шампионата можете да намерите на формалния му сайтwww.lukoilcup.com

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР