Децата са истинска благословия. Те са смисълът на живота ни,

...
Децата са истинска благословия. Те са смисълът на живота ни,
Коментари Харесай

10 неща, които никой не ви казва за третото дете

Децата са същинска благословия. Те са смисълът на живота ни, само че когато станат 3 на брой би трябвало да бъдем готови. Приспособяването за третото дете е много по-трудно за родителите, в сравнение с при първите две. Има доста провокации пред родителите на 3 деца. Ето какво никой не ви споделя:

1. Забравете за наемането на една хотелска стая

Едва ли си давате сметка, че множеството фамилни ваканции са планувани за 4 индивида, а вие сте 5. Всички типове ваучери и предложения са за 4-членно семейство. Успех с всички фамилни почивки и екскурзии, изключително когато децата станат по-големи.

2. Кажете довиждане на масите за 4-ма в заведенията за хранене и бързото настаняване

Разбира се, можете да седнете на маса за 6 или 8, само че тези маси са по-малко на брой и ще ви се постанова да чакате съвсем всякога.

3. Винаги едното ще бъде подценявано

От тук нататък ще бъдат двама против един. Винаги едното от децата ще бъде подценявано от другите 2. Това води до доста проблеми.

4. Никога няма да има съглашение

Опитвате да решите кой филм ще гледате или в кой парк ще отидете? Дори в случай че сте лимитирали нещата до 2 благоприятни условия, трите деца в никакъв случай няма да бъдат на едно мнение. Разбира се, във всяко семейство има неразбирателства и би трябвало да опитате да задоволите желанията на всяко дете. Така че просто се сбогувайте със своя обичан и разделете децата- до момента в който едните са на кино, другите са в парка. Това е единственият вид.

5. Винаги има едно дете в банята

Като се има поради какъв брой желаете да ги научите да употребяват тоалетната, когато са дребни, ще се учудите какъв брой ще желаете да ги изкарате от там по някакъв метод. Когато пораснат задоволително ще стартират да прекарват дълго време в тоалетната, единствено с цел да нервират братята и сестрите си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР