„Децата преминават много по-леко през това заболяване, категоричен бе той„Според

...
„Децата преминават много по-леко през това заболяване, категоричен бе той„Според
Коментари Харесай

Проф. Младенов: Колкото по-недоносено е едно бебе с COVID-19, толкова по-големи са пораженията от болестта

„ Децата минават доста по-леко през това заболяване ", безапелационен бе той
„ Според доктор Масларска, която категорично помолих да показа прочита си, има изследване в Англия, съгласно което от над 900 родилки при 4% от децата е открит COVID-19. Те се тестват, има си общоприетоо общоприето лекуване. Децата минават доста по-леко през това заболяване. Колкото по-недоносено е бебето, толкоз по-големи са проблемите с белия дроб ". Това съобщи проф. Николай Младенов - шеф " Анстезиология и интензивно лекуване " в „ Токуда ".

„ Имаме родилки с коронавирусна зараза. Те минават лекуването и след това се връщат към естествения си живот. Другите - раждат, минават курс на лекуване в ковидната реанимация и след това се връщат при децата си. Отделянето на майката от детето е краткотрайно ", посочи проф. Младенов.

„ По принцип COVID-реанимациите на всички места са цялостни. Всеки си структурира реанимацията. Ние сме решили да разделим отделението за лекуване на пациенти с ковид на две. Болницата минава при режим с 200 кревати. В едното поделение ще са най-тежко болните и тези, които се оперират, както и пациенти на диализа, които са сериозни ", сподели още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР