Децата на Наталия Гуркова тръгнаха на работа. И 10-годишната Джорджия

...
Децата на Наталия Гуркова тръгнаха на работа. И 10-годишната Джорджия
Коментари Харесай

Децата на Наталия Гуркова започнаха да работят

Децата на Наталия Гуркова потеглиха на работа. И 10-годишната Джорджия и дребният Кристиян оказват помощ на Кристиян оказват помощ на мама освен в семейството, само че и с попълване на фамилния бюджет, научи HotArena.

И двамата към този момент работят в рекламния бизнес и даже проработили първите си възнаграждения там.

„ Така е. Много положителни деца са. Аз не разполагам с милиони, само че и не приказвам за персоналния си живот с никого ”, отсече миската. Тя не разяснява има ли финансови проблеми след гибелта на брачна половинка си, като се оправя философски със загубата, написа „ България през днешния ден ”.

Михалевич умря преди 2 години в ЮАР и оттогава до през днешния ден майка му – Мира Михалевич, побърза да се отърве от всички парцели, които свързват семейството с африканската страна.

„ Има парцели, които не са ни нужни, откакто към този момент нищо не ни задържа в ЮАР. Важното е да сме живи и здрави, пък пари все ще се намерят ”, безапелационна е Наталия.

В същия миг тя живее от останалите активи, които фамилията има, само че не може да вземе останалото от Джордже.

Застреляният предприемач оставил огромно положение на фамилията си, само че не всичко е стигнало до наследниците му. Семейството му е с лимитирани благоприятни условия, защото огромна част от средствата му са запорирани.

Мълвата твърди, че към днешна дата Наталия живее в дома на родителите си в столичния квартал „ Младост ”. Именно те й оказват помощ в грижите за децата.

Липсата на пари я принудила и да се ангажира като водеща на онлайн предаването „ Те са ”.

Освен че професионално се развива, Гуркова се радва и на триумфите на щерка си, която сполучливо я замества на сцената.

Джорджия печели състезания за хубост, само че не изоставя и учебното заведение. Говори три езика, пее в хор и мечтае за артистична кариера.

„ Искам и двамата с Кристиян да станат преди всичко положителни хора. Другото е Божа работа ”, споделя в изявление миската, която макар траура след загубата на мъжа си продължава да се усмихва.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР