Децата на Майкъл Джексън отбелязват рождения ден на покойния си баща

...
Бланкет Джаксън (сега Биги) и брат му принц Джаксън се
Коментари Харесай

Бланкет Джаксън (сега Биги) и брат му принц Джаксън се появиха в Лас Вегас в чест на рождения ден на покойния си баща във вторник. Майкъл Джексън щеше да навърши 65 години.

Биги и Принс бяха в курорта и казиното Mandalay Bay, където Cirque du Soleil има шоуто си „Michael Jackson ONE“. Хората от имението на Джаксън бяха домакини на публична сесия с въпроси и отговори за „Празнуването на рождения ден на Blue Sapphire“, според курорта.

65-ият рожден ден на Джаксън отбеляза 10-годишнината от резиденцията „ONE“ във Вегас, която е описана като „отчасти музика, отчасти акробатика“ и „всичко невероятно“. Шоуто беше обявено за първи път през февруари 2013 г.

Сега възрастните деца на Джаксън водят предимно личен живот. През 2018 г. дъщеря му Парис Джаксън присъства на тържеството за 60-ия рожден ден на Джаксън, наречено „Празнуване на диамантения рожден ден на Майкъл Джексън“ в залива Мандалай. Тя прие наградата за наследство на Елизабет Тейлър от негово име за хуманитарната работа на баща й с Фондацията за борба със СПИН на Елизабет Тейлър.

Във видео, споделено в Instagram във вторник, 25-годишната Парис каза, че баща й не обича хората да вдигат шум около рождения му ден.

„Докато беше жив, той мразеше всеки, който признава рождения му ден, пожелава му честит рожден ден, празнува го, нищо подобно“, каза тя.

Актрисата и певица добави, че е била тормозена от феновете на баща си в миналото, защото не е публикувала в социалните медии на рождения му ден.

„Имало е моменти, в които не публикувам нищо за рождения ден на баща ми и хората губят ума си“, каза тя. „И те всъщност измерват любовта ми към собствения ми баща въз основа на това, което публикувам в Instagram.“

„Винаги има начини да се включите в повишаването на осведомеността за изменението на климата, правейки това за околната среда, правата на животните, активизма, това бяха неща, които той обичаше и от които беше много, много заинтересован“, обясни Джаксън. „Не мога да говоря от негово име, защото знаете, аз съм различен човек и не знам, но съм сигурен, че той би харесал това и затова, ако искате да му отдадете почит и да го почетете на рождения му ден, това би било моето предложение.

Майкъл Джексън почина през 2009 г. на 50 години от случайна свръхдоза наркотици.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР