Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда

...
Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда
Коментари Харесай

Жената на Ален Делон го заплашва, крие писмата му и го изолира от децата

Децата на френския артист Ален Делон подадоха тъжба в съда против спътницата на татко им – Хироми, по обвинявания в тормоз и нелегално заграбване на персоналната му преписка, оповестиха Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция, цитирайки юриста им Кристоф Айела.

Юристът сподели, че 87-годишният Ален Делон се е включил към желае против 66-годишната си спътница в документално изказване. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда – Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон.

„ След сърдечно-съдовите проблеми на артиста през 2019 година тази жена се реалокира в дома му и стана все по-агресивна, с унизително и оскърбително отношение към него и децата му “, се споделя в изказване на юриста на децата на Делон.

Тя „ непрекъснато изолира Ален Делон от околните му другари и фамилията му, като употребява закани. Системно управлява телефонните му диалози и персоналните известия. Отговаря вместо него… и се пробва да получава пощенските му колета. Пречи на децата му да го посещават постоянно, както постоянно са го правили. Тя е властническа и заплашителна, като даже стига до такава степен, че малтретира по неприемлив метод кучето на Делон “, споделя още юристът Кристоф Айела.

Според френското наказателно право за сходни дейности може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и санкция до 45 000 евро.

Актьорът взе участие в над 90 кино лентата, измежду които „ Роко и неговите братя “, „ Гепардът “, „ Басейнът “, „ Зоро “. На филмовия фестивал в Кан през май 2019 година Делон бе почетен с почетна „ Златна палма “ за цялостната си кариера в киното. През 2017 година той разгласи края на кариерата в киното.

След инсулта през 2019 година, от който се възстановяваше месеци наред, Делон живееше в съвсем цялостно уединение в имението си в Души с последната си половинка Хироми, за която до момента бе известно единствено, че е японка и че се грижи за него, до момента в който си стъпи на краката след тежкото заболяване.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР