Деца и учители от СУ Св. св. Кирил и

...
Деца и учители от СУ  Св. св. Кирил и
Коментари Харесай

Завързаха цяло училище с мартеница гигант

Деца и учители от СУ " Св. св. Кирил и Методий " свързаха мартениците си в една гигантска нишка от бял и червен конец, с която обиколиха цялото учебно заведение.  
За трета поредна година учебното заведение организира акцията под наслов „ Не на експанзията! Ние творим дружно! Да завържем учебното заведение ни с най-дългата мартеница! “.
В огромното междучасие на първия мартенски ден всички възпитаници дружно със своите преподаватели и управлението на школото се подредиха един до различен, с цел да завържат най-дългата мартеница.  Във " веригата " се включи и кметът на регион " Западен " Димитър Колев.  

" Когато вършим нещо дружно, сме способни на доста повече. Всеки е значима частица във веригата, създаваща огромната мартеничка, която обикаля цялото учебно заведение и го „ завързва “. Без един мартеничката може и да не доближи назад до своето начало и да бъде завързана. Същото е и във връзка с експанзията в учебно заведение -  можем да се оправим с нея единствено в случай че всеки от нас поеме отговорност в процеса на предварителна защита и намеса и интензивно поддържа концепцията за едно учебно заведение, свободно от тормоз и принуждение. Всеки е значим! Всеки един може да направи смяната! ", разясниха от образователното заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР