Детето на фермата в четвърти сезон на шоуто по bTV

...
Детето на фермата в четвърти сезон на шоуто по bTV
Коментари Харесай

Калоян отпадна от Фермата

Детето на фермата в четвърти сезон на шоуто по bTV – Калоян Златилов отпадна от надпреварата за 100 000 лева след трагичен двубой на арената в неделя вечер против най-хубавия си другар – Симеон Томов.

21-годишният Калоян, имаше късмет за победа в последната игра, откакто сподели умения в мятането на дини в панер, само че времето му се оказа по-бавно от това на приятеля му и по този начин дуелът приключи без да бъде изиграна последната борба.

От своя страна 28-годишният Симеон сподели хъс и самочувствие по време на всички четири борби и с резултат от 10 на 0 реализира задачата, която авансово си беше сложил – да не даде опция на съперника си Калоян да завоюва даже и една точка.

Въпреки загубата, българинът от Юта, Съединени американски щати, беше удовлетворен от представянето си на арената и благодари на екипа на Фермата, че са му дали късмет да изпита физиката и душeвността си в надпреварата. Той получи и обичта на участниците, като съвсем всички избраха да го поддържат по време на дуела.

Калоян Златилов, който от 6-годишен живее със фамилията си в Съединени американски щати, се трансформира в любим на фермерите, откакто се потвърди като един от най-дисциплинираните, работливи и доброжелателни играчи.

Във Фермата младото момче съумя да извърши фантазията си да опознае обичаите и традициите на родината си и сподели, че обича и уважава корените си. Според другите участници престоят на Калата във Фермата му е оказал помощ да възмъжее по този начин, както са израствали момчетата по време на военната си работа в България.

По време на втората мъжка борба за сезона бе въведено и ново предписание в игрите – в случай че разликата във времето сред двамата участници е по-малко от 40 стотни от секундата, състезателите играят дузпи. Причина за това решение бе прецедентът по време на предишния двубой сред Радилена и Росица, когато разликата във времето сред тях беше тъкмо 1 стотна.

С какви прощални думи най-младият участник ще напусне фермата и по какъв начин ще бъде посрещнат Симеон още веднъж във Фермата феновете на bTV ще схванат в епизода в понеделник от 21.00 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР