Детето-чудо в новия сезон на Гласът на България“ Иван Стоянов

...
Детето-чудо в новия сезон на Гласът на България“ Иван Стоянов
Коментари Харесай

Детето-чудо от „Гласът на България“ е самоук талант


Детето-чудо в новия сезон на „ Гласът на България “ Иван Стоянов се оказа самообразован гений. Едва двегодишен той заставал с тил към тв приемника и безпогрешно разпознавал актьора и изпълняваната от него ария. Впоследствие се записал в школа в родния Бургас и почнал да се явява по музикални състезания.

Преди да се появи на кастингите на мрачно и да шашне с осъществяването си треньорите на „ Гласът на България “, Иван показа страната ни на „ Детската Евровизия “ в дует с Габриела Йорданова. Именно там е първата му среща с певицата Поли Генова, която го пожела в тима си този сезон. „ Блестящ си “, съобщи русокоската след края на песента. А откакто Иван избра за собствен треньор Графа, Поли не се поколеба да съобщи на сътрудника си: „ Сър Ампов, това е най-силният ви участник. “

В предпоследния епизод от кастингите на мрачно идната неделя, на сцената на шоуто ще се качи огнена италианка от Палермо, която мечтае да се запознае със своя кумир – Поли Генова. 35-годишната преподавателка по британски обожава Поли още от присъединяване й в „ Евровизия “, а „ Гласът на България “ е късмет да се запознае с нея онлайн.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР