Детето-чудо, индиецът Абигия Ананд, който смайва от години света с

...
Детето-чудо, индиецът Абигия Ананд, който смайва от години света с
Коментари Харесай

Индийското момче пророк смрази света с 2 пророчества: Кошмарът иде до дни!

Детето-чудо, индиецът Абигия Ананд, който смайва от години света с правилните си прогнози, излезе със особено видео, в което предизвести за предстоящи катаклизми в идващите 30-40 дни като съобщи, че най-голямата заплаха ще е в края на октомври.

Той изясни, че това е доста значим интервал за световната геополитика, както и за естествените бедствия, които могат да се случат.

Позовава се на астрологични данни от минали модели, както и на думи на антични мъдреци. Твърди, че планетите се подреждат по рисков метод, подобен с този през есента на 2001 година.

Комбинацията от планети предвещава проведено принуждение или естествени бедствия , споделя Ананд, представен от индийските медии.

„ Опасността дебне зад ъгъла, защото звездните позиции са сходни на атентата от 11 семпември 2001 година ного е евентуално да има принуждение, в това число тероризъм ”, предвижда индийското момче-чудо.

Прогнозата е направена от Ананд на 4 октомври, 3 дни преди на Хамас против Израел. Това е и единствената за сегашния спор в Близкия Изток.

Ананд приканва всички да се молят, без значение от религията, тъй като катаклизмите идват поради това, че не знаем кои сме, какво е любовта, а гледаме единствено към омразата.

Предишната прогноза на Ананд бе в края на март, поради преместването на Марс, когато той предвижда:

" Вероятно ще има някои доста отрицателни метеорологични условия и естествени феномени, които могат да бъдат пагубни. Едно сеизмично събитие ще води до друго ".

В края на предходната година той разказа 2023 година по този начин:

" Земята ще потъне в ерата на световни катаклизми и произшествия . За Русия годината ще бъде доста сложна. Никой обаче няма да може да промени неподходящите събития.

Изборът ще е сред кръста и хляба . Ще има ново развихряне на ковид до зимата ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР