Дете шофира автомобил в скута на баща си по улиците

...
Дете шофира автомобил в скута на баща си по улиците
Коментари Харесай

Пореден случай на неадекватни родители: Дете подкара кола из Владая

Дете кара автомобил в скута на татко си по улиците в софийското село Владая, съобщава bTV.

За поредния сходен случай отново стана ясно от клип, публикуван в обществените мрежи.

Не е мястото и времето да се вършат такива неща в обитаемо място, категоричен бе Тенчо Тенев, консултант на премиера по пътна сигурност.

Той изрази неразбиране каква е тази фикс идея на хората да снимат по какъв начин дават на децата си да ръководят коли.

" Нарушенията са, че преотстъпва ръководството на неправоспособно лице, той е без защитен колан и детето е без защитен колан, не е в столче на задната седалка. За 18 секунди са четири нарушавания ", преброи Тенев.

Той предизвести, че в случай че попадне в някоя дупка или се задейства предната въздушна възглавница на кормилото, ударът ще е съдбовен за детето.

" Родителят това не го е планувал. Това е следващ случай на безумство на хора, които не знаят до какъв съдбовен случай може да се стигне ", възмути се Тенев.

Според него няма схващане за пътната сигурност. Обществото обаче станало по-критично към нарушаванията. По тази причина страната също трябвало да бъде по-критична, изключително Министерството на вътрешните работи.

" След като бъдат наказани няколко души на затвор, ще видите по какъв начин ще намалеят случаите, както стана с конфискацията на коли на пияни и дрогирани ", означи Тенев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР