Дете пострада при падане в дъждоприемна шахта в Столипиново. Това

...
Дете пострада при падане в дъждоприемна шахта в Столипиново. Това
Коментари Харесай

Инцидент в Столипиново! Дете пострада при падане в шахта

Дете пострада при рухване в дъждоприемна шахта в Столипиново. Това настояват поданици на етническия квартал, които са станали очевидци на случая на ул. „ Крайна ”.
Прочетете още
По думите им, детето е карало тротинетка, когато е прекосявало през локва, под която обаче се е намирала шахтата, която не се е виждала поради водата. Гьолът се е образувал в резултат на задръстване на шахтата с отпадъци.

Според живущите в квартала капакът на шахтата е бил откраднат преди няколко дни, като след оранжевия код за вятър и след дъждовете, шахтата се е запушила с боклуци. Вследствие на това водата няма къде да се оттича, като сега огромна част от улицата е наводнена.

„ Гумите на колите също затъват, водачите едвам минават ”, разясняват хората в Столипиново.



Жителите приканват за замяна на капака, с цел да не се случват повече сходни произшествия. Предадохме сигнала до Оперативна програма „ Чистота ” от където обявиха, че ще се извърши инспекция и капакът ще бъде сменен.

От предприятието разясниха, че дъждоприемните шахти в Пловдив се почистват по график всяка седмица, като сигнали за счупени или изчезнали капаци, както и за запушени шахти, се одобряват на телефон 032/675 817.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР