Деспина е неутешима след загубата на Феди Башур, научи HotArena.

...
Деспина е неутешима след загубата на Феди Башур, научи HotArena.
Коментари Харесай

Гаджето на Феди Башур: Бяхме сродни души!

Деспина е неутешима след загубата на Феди Башур, научи HotArena.

Синът на обичания на певицата Емилия умря след случай на пътя. Всички близки са потънали в тъга, само че ударът на ориста понася и неговото гадже. За хората, с които доскоро са споделяли общи моменти, безграничната обич на двамата е била трогателна панорама. Днес те не знаят по какъв начин да оказват помощ на Деспина, нито имат думи, с които да облекчат положението й, писа „ Галерия “.

Красивата студентка в Съединени американски щати се е затворила тотално в себе си и единствените й мнения са свързани с предишното й с Феди. „ Той ще остане постоянно в сърцето ми, бяхме сродни души “, повтаряла постоянно тя.

Изказванията й обаче са сбити и пропити със задушаващи страсти, които тя се пробва да сдържа, с цел да не рухне дефинитивно.

Родителите на девойката са в суматоха, тъй като сега тя трябвало да се концентрира най-вече върху образованието си в влиятелен университет за бизнесмени, само че упованията не се оправдават.

Няма мощ на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи младежи “, описват близки на фамилията.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР