Десният защитник на Левски Жереми Петрис замина за Париж, където

...
Десният защитник на Левски Жереми Петрис замина за Париж, където
Коментари Харесай

Жереми Петрис потегли към Париж

Десният бранител на Левски Жереми Петрис отпътува за Париж, където ще пракара четиридневна отмора, написа " Спортал ". Футболистите на " сините " получиха от Станимир Стоилов отпуска поради триседемичната пауза в еfbet Лига.

Бившият състезател на Царско село - Петрис се завърна стремително в отбора на 26-кратните първенци, откакто продължение на пет седмици не тренира поради болки в ходилото на десния кръг. Именно след неговото завръщане в стартовия състав Левски прекъсна серията си от пет месеца без триумф в шампионата. С Петрис в състава Левски записа 10 точки в последните четири мача, като последните три от тях са победи, а в една от тях той означи първото си попадение за клуба. Това е случи против Ботев (Враца), а против Арда впечатли с пробивите си по дясното крило.

В навечерието на мача в Кържали Мъри Стоилов разгласи, че точно Петрис е играчът, който има максимален късмет, в случай че работи вярно да направи добра кариера в Западна Европа.

" Щастлив съм, че се завърнах и към този момент играя. Още повече, че и отборът стартира да побеждава. Все още имам болки, само че е обикновено. Чувствам се благополучен и се надявам Левски да продължи с успехите и положителните игри след паузата ", показа Петрис пред " Спортал " преди полета му за Париж.
 Левски пусна гореща линия за новите акции
Левски пусна гореща линия за новите акции

Феновете могат да задават въпросите си по какъв начин да станат акционери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР