Десният защитник Жереми Петрис ще се завърне в игра през

...
Десният защитник Жереми Петрис ще се завърне в игра през
Коментари Харесай

Жереми Петрис вече провежда бегови упражнения

Десният бранител Жереми Петрис ще се завърне в игра през март. В момента французинът е малтретиран от остаряла контузия. Той има проблем с връзка на пръст на крайници, само че към този момент стартира бегови извършения.

25-годишният футболист взе присъединяване единствено в една от контролите на сините в Дубай (срещу Ал Насър 2:1) и от този момент е отвън сметките на Станимир Стоилов. Треньорът на " сините " на няколко пъти съобщи, че играчът е объркал сметките и е тормозил спортно-техническия щаб. Почти несъмнено Жереми Петрис ще пропусне идните дуели с Лудогорец и Хебър в шампионата. Последният формален мач за французина бе провалянето от Славия с 1:2 на стадион " Георги Аспарухов " на 12 ноември.

Добрата вест за Станимир Стоилов е, че няма футболисти с проблеми след равенството 1:1 с Пирин (Благоевград). Освен Жереми Петрис, на " Герена " самостоятелно се приготвя трайно контузения Билал Бари. Нападателят сега организира възобновяване си и ще бъде подготвен за старта на идващото състезание.
 Баскетболна легенда на ЦСКА похвали футболните почитатели на Левски
Баскетболна легенда на ЦСКА похвали футболните почитатели на Левски

" Загубата на Петър Жеков е голяма "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР