Десният краен защитник на Челси Рийс Джеймс не е получил

...
Десният краен защитник на Челси Рийс Джеймс не е получил
Коментари Харесай

Окончателно: Рийс Джеймс аут за Катар

Десният краен бранител на Челси Рийс Джеймс не е получил повиквателна за националния тим на Англия, защото не е възобновен от травмата си в коляното, оповестиха британските медии.

В четвъртък мениджърът на " трите лъва " Гарет Саутгейт ще разгласи листата от 26 играчи, на които ще разчита на международното състезание в Катар от 20 ноември до 18 декември.

22-годишният Джеймс обаче няма да бъде измежду тях, защото не съумя да се оправи в точния момент с контузията в дясното коляно. Той я получи при успеха с 2:0 над Милан в Шампионската лига предишния месец.

" Няма по какъв начин да се случи знамение с него, за жалост. Той се възвръща добре, само че към момента е на равнище леки кросове. В момента той не може да прави по-сериозни натоварвания ", сподели мениджърът на Челси Греъм Потър.

Джеймс има 15 мача за националния тим на Англия и бе считан за един от евентуалните участници на международното в Катар.

Англия открива присъединяване си на Мондиала на 21 ноември против Иран, а в групата са още отборите на Съединени американски щати и Уелс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР