Десислава се радва вече на трайна любов Ангелогласната певица има шеметна

...
Десислава се радва вече на трайна любов
Ангелогласната певица има шеметна
Коментари Харесай

Най-после!Новата любов на Десислава никога няма да я зареже


Десислава се радва към този момент на трайна обич

Ангелогласната певица има шеметна кариера, само че в любовта не й върви. Поп фолк звездата удари на няколко пъти греда с мъжете, които направи свои гаджета.

Фолкаджийката има двама сина от двама мъже, като с последния също се разделиха. Въпреки че сътвориха наследник, тя и Благо Найденов-Малката Кобра се разделиха.

Боксьорът и певицата имаха разлика от 17 години в интерес на Десислава.

Поп фолк звездата дълго кри последната разлъка, надявайки се Благой да размишления и да се върне. Въпреки че не го направи, той безрезервно се грижи за сина им Борис.

Изпълнителката имаше плевел любовен романс с български бежанец с българин в Америка, от който е първия й наследник.Връзката им бе къса, а певицата сама отгледа сина си в България.

Години по късно мина под венчило с сегашния мъж на Галена-Галин. Но и с предприемача също не й потръгна и двойката се разведе. За де теши тъгата си, тя се метна в обятията на ММА боеца Светлозар Савов, прочут като Зарко. Той също бе по-малък от Деси, само че и този мачо й разруши сърцето с кръшканията си.

 След като бе зарязвана дълго време, след втората бременност Десислава получи доста отрицателни мнения, че не съумя да се втали дълго време. Но когато съобщи, че се харесва дебела, чудото се случи и тя отслабна.

 И несъмнено откри любовта, която в никакъв случай няма да я зареже. Това са конете, по които изпълнителката  е луда.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР