Десислава Радева се оказа заклета къмпингарка, която години наред летува

...
Десислава Радева се оказа заклета къмпингарка, която години наред летува
Коментари Харесай

Ето къде първата дама и Румен Радев събират тен

Десислава Радева се оказа върла къмпингарка, която години наред летува край един от заливите на Ахтопол. Въпреки че е бургазлийка, първата дама предпочитала по-южните и диви плажове, като най-любим й бил този на къмпинг „ Делфин “, оповестява Ретро.

Всяко лято брачната половинка на президента си отделяла по седмица за релакс край морето, като предпочитала отпуската й да съответствува с рождения й ден, с цел да се покрие и да не кани посетители. Редовни гости на къмпинга доверяват, че Радева не спяла в палатка или в каравана, а в уютните бунгала в близост. Обикновено прекарвала дните си на плажа, а вечерите – в разходки, като обичала да беседва с риболовците и да храните гларусите. Макар да твърди противоположното, Деси Радева била от суетните дами, които са подготвени на всичко за бронзов загар.

В един от дните при последната й отмора на „ Делфин “, когато слънчевите лъчи били нищожни, Деси написа в персоналната си страница в обществената мрежа „ Facebook “: „ утрото през днешния ден. организираме всеобщи песнопения, танци и молебствия за слънце и международен мир. облекли сме се в обещаващ оранж и сме си пъхнали пера по всички вероятни места. имам вяра, че ще помогне. венсеремос, кардашлъ! “.

Десислава запалила и президента по обичаното си място за отмора, а преди две лета, когато даже още двамата нямаха формален брак, почивали там дружно с неговите наследник и щерка.

„ За децата беше невероятна страст – да бъдеш на метри от плажа, в една борова горичка и да тичаш на воля, беше прелестно. Дъщеря ми има увлечение към фотографията, дневно прави по 1000 фрагмента, някакви нейни си опити, ходеше особено да дебне залеза, търсеше точната експозиция на облаците по отношение на слънцето…

Беше доста занимателно “, споделя Радев, който към този момент не може и да мечтае да стъпи на пясъка без защита от НСО, даже и да реши да почива в резиденция „ Евксиноград “.
Президентът бил фен на гмуркането, което практикувал дружно с първата си брачна половинка. Въпреки че се разделили, президентът не отказал да бъде водолаз и даже през предишното лято бе уловен от инцидентни жители да си пазари нови шнохрели и професионално съоръжение в прочут състезателен магазин в столицата.

Десислава обаче не споделяла това му занимание и го оставяла да се любува на морското дъно дружно с децата си. Щерка му проявявала по-голямо любознание за сметка на сина му Георги, който се вълнувал единствено от футбол и за него наставник в живота бил най-много треньорът му.
Източник retro.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР