Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, за

...
Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, за
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова си търсят работа в Сливен за по-кратки присъди

Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, с цел да понижат ефикасното осъществяване на присъдите си . Това излиза наяве от известие в профила на някогашната кметица на столичния регион " Младост " във Facebook.

В поста близки на Иванчева молят хора с бизнес на територията на града, в случай че имат потребност от личен състав, да им дадат опция да работят.

Уточнява се, че двете дами нямат искания за естеството на работата, като единственото изискване, сложено от пандиза, е те да бъдат вземани и връщани от работодателя с превоз.

Междувременно, в 17.00 часа през днешния ден стартира в София в отбрана на Иванчева и Петрова, оповестява БНР.

Протестиращите са безапелационни, че двете са се противопоставяли на бизнес ползи в квартала, а градежите в " Младост " са почнали незабавно след ареста им.

Организаторите предизвикаха подписка в поддръжка на двете дами, посредством която да бъде сезирана президентската институция, която да помилва Петрова и Иванчева.

Припомняме, по-рано през днешния ден вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че Ккъм президентската институция ще се събере другата седмица по проблема.

Съдът реши дефинитивно, че Иванчева и заместничката й Биляна Петрова би трябвало да излежат присъди надлежно 6 и 5 години затвор.

В четвъртък сутринта

В тяхна отбрана се разгласи и, която съобщи, че ще насочи искане до президентството за опрощение на Иванчева.
 Комисията по помилванията се заема със случая на Иванчева
Комисията по помилванията се заема със случая на Иванчева

Тя ще се събере идната седмица

Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха - над 8 часа на централното софийско кръстовище пред Спортната палата. В колата на кметицата бяха открити 70 000 лв., за които се твърди, че тя била взела като рушвет съгласно прокуратурата.

Службите бяха подложени на критика още тогава за на обвинените. Тримата упрекнати по случая (Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и някогашният кмет на същия регион " Младост " - Петко Дюлгеров) прекараха 8 месеца в ареста, които бяха съпроводени и със скандал за изискванията в ареста и отношението при ескортиране до болнично заведение.

През юни предходната година Иванчева излезе на независимост против, а в средата на септември 2021 година Биляна Петрова също беше пусната на независимост против
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР