Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, за

...
Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, за
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова си търсят работа, за да лежат по-малко. Нямат претенции каква

Десислава Иванчева и Биляна Петрова търсят работа в Сливен, с цел да понижат ефикасното осъществяване на присъдите си. Това излиза наяве от профила на Десислава Иванчева във Фейсбук.

Там близки на някогашната кметица на „ Младост ” пишат, че двете нямат искания към работата. Единственото изискване, което сложили от пандиза, е двете дами да бъдат връщани от работодателите си зад решетките.

Междувременно вицепрезидентът Илияна Йотова изясни, че другата седмица ще се събере по случая „ Десислава Иванчева ”.

През идната седмица се надявам да получим всички документи по делото на Иванчева, да проработи Комисията по опрощение, след което да стартира полемика по нейния случай,
Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.
В комисията работят потвърдили се адвокати, които ще прегледат случая обширно, също както и всички останали случаи, посочи още Йотова пред БГНЕС.

Адвокатът на Десислава Иванчева – Николай Хаджигенов, изиска нейното опрощение от президента Румен Радев.

На 11 ноември десетки жители се събраха на митинг пред Съдебната палата в столицата в поддръжка на някогашния кмет на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и заместник-кмета Биляна Петрова.

Десислава Иванчева, Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров са наказани за корупция, надлежно на 6, на 5 и на 4 години, и са приведени за изтърпяване на наказването от чиновници на Главна дирекция „ Охрана “ при Министерство на правораздаването.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР