Десислава Атанасова уважи днешния народен празник - 1 април, с

...
Десислава Атанасова уважи днешния народен празник - 1 април, с
Коментари Харесай

Десислава Атанасова подари 1 април на Кирил Петков

Десислава Атанасова почете днешния национален празник - 1 април, с декларация от парламентарната естрада и привет към държавното управление.

И тъй като през днешния ден е 1-ви април - Денят на лъжата , поздравяваме с празника българското държавно управление, съобщи Атанасова, откакто от ГЕРБ са открили, че от една година насам лъжата се е трансформирала в норма .

Атанасова напомни обвиняването към премиера, че е нарушил Конституцията и е подписал декларация с погрешно наличие . Така той бил почнал с лъжите още преди да влезе в политиката. Излъгал президента Радев, след това и 700 000 български жители, че " ще оправи живота им с магическа пръчка ".

" Оттогава насам всички се убеждават всекидневно, че имаме работа с отклоняване, което, с цел да разберем, би трябвало да четем учебниците по психо-патология ", съобщи Десислава Атанасова.

Накрая Кирил Петков излъгал и систематичните партии Българска социалистическа партия и Демократична България да поддържат (неговото) държавно управление и продължавал да " лъже безподобно ".

Атанасова изброи - изборите, ББР, ДКК, три пъти бил излъгал и за Плана за възобновяване и резистентност. Само в последните дни излъгал, че Планът за възобновяване е финализиран и че Урсула фон дер Лайен ще посети България, а през днешния ден представител на Европейска комисия го опровергал - " няма дата, няма финален вид, проектът не е подготвен за сключване . ".

Кирил Петков стана и " кошаревски очевидец ", замесвайки се в аферата с ареста на Борисов, разгласи Атанасова.

Лъжата, обаче, не е патент единствено на Кирил Петков , установяват от ГЕРБ, а Десислава Атанасова открои от систематичното държание на целия му т.нар- " А-отбор " - за вицепремиера Асен Василев и обещанията му за подкрепяне за бизнеса, строителите, музейните служащи, излъгал за бюджета и така нататък

Иносказателно и без имена, а посочени като " нападатели " Десислава Атанасова иронизира и останалите заместници и други министри в държавното управление на Петков - разпознаваеми Даниел Лорер, Калина Константинова, Христо Проданов, Гроздан Караджов и други

Обстойна би рецензията към вътрешния министър Бойко Рашков, наименуван " ветеранът на тима - завърналия се джедай ". Той, до момента в който лъжел за изядени хора, за чували, за подслушвания, за пачки, за кюлчета, за къщи, за описи, за избори, изпуснал престъпността, само че по тази причина пък придобил 22 парцела. 22 парцела! Днес неговите подчинени излизат на митинг, с цел да го уведомят, че към този момент не го признават за министър, тъй като ги излъга, че ще им усили заплатите . Този провален човек се опита да се откупи с един противозаконен арест, при който извърши 10 престъпления, които се санкционират по 8 члена на Наказателния кодекс. Излъга, че може да арестува. Не може! Той и това не може!

Сериозно и без подигравка Десислава Атанасова се опита да изясни за залата, че през вчерашния ден Посолството на Съединени американски щати в България е опровергало Асен Василев, който популяризирал погрешни изказвания за присъединяване на държавни чиновници на Съединени американски щати в ходатайство за договорка на българското държавно управление със съмнителни предприемачи. " И това към този момент не е смешка. Това е покруса... Наши сътрудници в Европейския съюз и НАТО споделят доста ясно, че с тях и с тяхното доверие се злоупотребява. " Това е удар против външнополитическия престиж на България, уверена е Атанасова.

В края тя се обърна и към сътрудниците си от Българска социалистическа партия и от Демократична България , за които знае, че се срамят от " тези мошеници ": " Не ужасно да признаете, че сте се заблудили. Не е срамно да кажете, че съжалявате, че сте подкрепили една тайфа, която е обещавала това, което сте желали да чуете , само че която се е оказало, че в никакъв случай не е имала желание да съблюдава обещания, тъй като за тях думи като чест и достолепие не значат нищо. ". От ГЕРБ чакат достолепие от Корнелия Нинова и министри, от Христо Иванов и Атанас Атанасов също.

Това държавно управление свърши, отсече Атанасова и прикани: " Напускайте държавното управление и запазете достолепието на България ... Запазете достолепието на страната си и приключете тази покруса, колкото се може по-скоро. Оставка, дилетанти! ", съвсем извика в пленарна зала председателката на ПГ на ГЕРБ, а думите й бяха съпроводени от бурни овации от страна на депутатите от нейната партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР