Десислава Атанасова и Тошко Йорданов показаха единомислие на първата среща,

...
Десислава Атанасова и Тошко Йорданов показаха единомислие на първата среща,
Коментари Харесай

Враждата срещу Асен Василев сближи интересите на ГЕРБ и ИТН

Десислава Атанасова и Тошко Йорданов демонстрираха единодушие на първата среща, която депутатите от ГЕРБ и " ИТН " провеждат, откогато Слави Трифонов сътвори партията си и се закани да " изчегърта " ръководството на Борисов.

Както Атанасова, по този начин и Йорданов обрисуваха пагубна и " отчайваща " картина за държавните финанси, като трансферираха виновността върху политиката на Асен Василев - съвсем година след рухването на кабинета " Петков " от власт.

" Състоянието на страната е толкоз неприятно във финансовото положение с помощта на Асен Василев. Ние носим виновност за това като партия, тъй като бяхме съдружни сътрудници и не успяхме да ги спрем задоволително рано. Но повече такава неточност няма да допуснем и сляпа поддръжка няма да получи нито една партия в този парламент ", разгласи Тошко Йорданов.

В същото време, Томислав Дончев подсказа, че бюджетният недостиг до края на годината може да се снижи до 3%, или задоволително равнище за присъединение към еврозоната, без да се подвигат налозите, посредством промяна на финансовата стратегия.

" Самопризнание " за позволени неточности направи и Атанасова, която разгласи, че " всички се проваляхме в това да намираме консенсус и опция за разговор ".

Йорданов съобщи, че Има Такъв Народ ще поддържа " всяка добра концепция, без да робуваме на идеологически щампи, само че предизвести ГЕРБ за това, че няма да вземат участие в договаряния за Бюджет 2023, до момента в който не се обясни дали ще има единодушие за сформиране на държавно управление.

" Ние този вид го играхме няколко пъти и знаете какво се получава, когато няма държавно управление, а има бюджет, юридически от парламент, който отива на избори ", сподели той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР