Десислава Атанасова и ТомиславДончев отправиха сериозни критики срещу правителството на

...
Десислава Атанасова и ТомиславДончев отправиха сериозни критики срещу правителството на
Коментари Харесай

ГЕРБ вдигна жълт картон на кабинета: За 6 месеца само смениха едни мантинели

Десислава Атанасова и ТомиславДончев насочиха съществени рецензии против държавното управление на Николай Денков и сътрудниците си от ПП-ДБ като предизвестие преди гласуването на бюджета.

ГЕРБ трябваше да направи национално заседание в сряда, само че то е отсрочено за събота (11 ноември) и ще се организира във Велико Търново.

Отсега обаче двамата дадоха да се разбере какъв ще бъде тонът на партийната среща.

" Анализираме дали се извършват всички записани в управническата стратегия задължения от кабинета и Народното събрание. На пръв прочит има бранш, в които има трайно несъблюдение. Председателите на комисиите ще поканят министрите и където има изрично закъснение и несъблюдение ще потърсим отговори за какво се е случило това ", сподели Десислава Атанасова.

Тя упрекна Министерството на финансите, че създава данъчните закони и проектобюджета за 2024 година без присъединяване на специалисти от ГЕРБ.

" Тепърва ще вършим разбор на това какво ще подкрепим и какъв брой от всички огромни инфраструктурни планове желаем да бъдат заложени там ", сподели тя.

Томислав Дончев беше още по-рязък в оценката си за дейностите на държавното управление.

" Ще стане 6-ти месец, а единственото, което съм видял, е на едно място да подменят мантинели. Нищо друго. Едно държавно управление съществува не с цел да му се радваме всички, а с цел да прави работа. Бегъл разбор демонстрира фрапантно несъблюдение ", сподели той.

На въпроса дали ГЕРБ ще поддържа новия избор на съмнение от Българска социалистическа партия обаче той направи спогодба, че първо ще се ревизира " има ли късмет това държавно управление да работи по-добре ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР