Деси Тенекеджиева прихвана от манията на певицата Камелия, макар двете

...
Деси Тенекеджиева прихвана от манията на певицата Камелия, макар двете
Коментари Харесай

Не може да бъде: След носа, Деси Тенекеджиева с нов тунинг, изглежда като красива кукла! (ШОК СНИМКИ)

Деси Тенекеджиева прихвана от манията на певицата Камелия, въпреки двете да нямат нищо общо и никакви допирни точки в действителния живот. Но и тя като Ками се подлуди на " дърти години " и хукна да си прави лицето кукленско. Тенекеджиева е на 51 години, набор на Камелия, само че едвам неотдавна се реши да си отреже носа.

Както към този момент видяхме преди седмици, ринопластиката при нея е предходна изцяло сполучливо и резултатите са УАУ. Нещо, което малко на брой могат да кажат за Камелия, чиито чип нос я прави да наподобява много изкуствено. А и очевидци, които са я срещали онлайн по участия, настояват същото.

Не знаем по какъв начин е действителният облик на Деси Тенекеджиева, само че най-малко на фотосите тя не наподобява на себе си - в положителния смисъл. Преди минути Десито пусна нов фотос, на който потребителите ахнаха. Тенекеджиева, която постоянно е имала по-остро лице и някак жестоко, мъжко лъчение, в този момент е замязяла на красива и нежна кукличка.

Явно намесата върху лицето й, с изключение на носа, е била слагане на хиалурон в устните и филъри, които да създадат чертите й по-заоблени и пухкави като на младите девойки и евентуално е играно с бузите и с брадичката. Ефектът обаче е топ и това е видно за всички.

" Ами евала, какво да кажем?! Тенекеджиева цялостен живот не е била хубавица, а в този момент взе, че стана. Да върви и да черпи до обратен тласък този, който й е обработил физиономията, златни му ръце ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР