Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи

...
Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи
Коментари Харесай

Истина е за връзката ми с двама мъже, те упражниха насилие над мен, призна Деси Слава

Деси Слава шокира почитателите си със скорошно самопризнание, което направи в обществените мрежи. В него ангелогласната русокоска е до болежка откровена, признавайки, че е била жертва на принуждение.

" На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм ", признава фолкпевицата. И не стопира дотук.

" Аз съм имала две връзки, в които е имало принуждение ", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в самодейност в поддръжка на битката против домашното принуждение. В нея са се присъединили още колежките й Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова, съобщи " 7 дни България ".

Организатори на самодейността са известен онлайн магазин, фешън бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде показана дамска сбирка тениски, показваща ранните знаци за задаващо се прочувствено и физическо принуждение. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

До този миг Деси Слава не се е осмелявала да признае за преживения смут, по тази причина и феновете на русокоската са искрено шокирани от признанията й. Певицата обаче, най-малко към този момент, не разкрива самоличността на насилниците си, нито разкрива детайлности за случаите, в които е била унизена. Поне към този момент, написа show.blitz.

Деси Слава посочи, че най-големия червен байрак, както се споделя и сбирката дамски тениски, е неоснователната ревнивост. Даде и образци: " Къде беше? В коя минута? Защо приказва? Какво? С кого? " По всичко наподобява, че певицата е претърпяла на гърба си този смут.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР