Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи

...
Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи
Коментари Харесай

Деси Слава със зловещо признание за насилие, кой и защо посегна на певицата?

Деси Слава шокира почитателите си със скорошно самопризнание, което направи в обществените мрежи. В него ангелогласната русокоска е до болежка откровена, признавайки, че е била жертва на принуждение.

" На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм ", признава фолкпевицата. И не стопира дотук.

" Аз съм имала две връзки, в които е имало принуждение ", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в самодейност в поддръжка на битката против домашното принуждение. В нея са се присъединили още колежките й Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова.

Организатори на самодейността са известен онлайн магазин, фешън бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде показана дамска сбирка тениски, показваща ранните знаци за задаващо се прочувствено и физическо принуждение. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

До този миг Деси Слава не се е осмелявала да признае за преживения смут, по тази причина и феновете на русокоската са искрено шокирани от признанията й. Певицата обаче, най-малко към този момент, не разкрива самоличността на насилниците си, нито разкрива детайлности за случаите, в които е била унизена. Поне към този момент, написа show.blitz.

Деси Слава посочи, че най-големия червен байрак, както се споделя и сбирката дамски тениски, е неоснователната ревнивост. Даде и образци: " Къде беше? В коя минута? Защо приказва? Какво? С кого? " По всичко наподобява, че певицата е претърпяла на гърба си този смут.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР