Деси Слава се завърна на сцената за пръв път след

...
Деси Слава се завърна на сцената за пръв път след
Коментари Харесай

Деси Слава е неузнаваема: Свали 20 кг. след раждането и е зашеметяваща

Деси Слава се завърна на сцената за пръв път след раждането. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката заяви, че приключва майчинството и стартира още веднъж да пее.

„ Липсвам ли ви към този момент ….. тъй като вие на мен да… “, написа тя в обществените мрежа. Феновете ѝ полудяха от благополучие от новината. Те окуражиха певицата. Според тях не е значим външният тип, а гласовите благоприятни условия, а Деси не един път е доказвала, че има такива. „ Ти си една невероятна певица! Имаш благ глас, красавице “, „ Ти си една от дребното, които заслужават в действителност уважението и обичта на публиката “, „ Няма друга като теб! Чакаме с неспокойствие шлагера на лято 2018 “, „ Друга като теб няма, Деска!!! Обичаме те!!! “, „ Крайно време беше да се завърнеш, няма значение по какъв начин изглеждаш, значим е гласът “, бяха единствено дребна част от мненията към фотография, с която Деси заяви, че се завръща на сцената.

Първото присъединяване на певицата след раждането беше в София. През идващите дни поп фолк изпълнителката ще продължава да радва своите почитатели от столицата. Това, което изуми всички фенове на Деси, беше нейната съвършена фигура. Дълго време поп фолк певицата се бореше с непотребните килограми и даже се твърдеше, че е изпаднала в тежка меланхолия, тъй като не могла да отслабне. За 6 месеца обаче може да се каже, че Деси е постигнала същинско знамение и наподобява зашеметяващо.



С гръм и тропот поп фолк изпълнителката се завърна на сцената и остави всички без думи. Някои даже не съумяха да я познаят и се зачудиха това в действителност ли е Деси Слава. Цяла вечер комплиментите не спираха да валят. Такива поп фолк изпълнителката получи освен до момента в който беше на сцената, само че и в обществената мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР